OKUL AİLE BİRLİĞİ REHBER EĞİTİM SEMİNERİ YAPILDI

Bolu Önder İmam Hatipliler Derneği Okul Aile Birliği Komisyonumuz tarafından düzenlenen " Okul Aile Birliği Rehberi Farkındalık Semineri " programımızı Bolu Önder Erkek Öğrenci Yurdunda gerçekleştirdik.

Okul müdürleri ile okul aile birliği başkanlarının ve öğrenci velilerinin katıldığı seminer de ÖNDER Okul Aile Birliği Komisyonu Eğitim Koordinatörü ve Genel Başkan Yardımcısı Emrah Baranoğlu, katılımcılara Okul Aile Birlikleri'nin öneminden ve örnek faaliyetlerinden bahsetti.

Okul aile birliği nedir, ne değildir?

Programda açılış ve selamlama konuşmalarının ardından rehber eğitime geçildi. ÖNDER Okul Aile Birliği Komisyonu tarafından hazırlanan Okul Aile Birliği Rehberi, bu kurumların ne olup ne olmadığını anlatmakla işe başlıyor. İşleyen bir okul aile birliği kurulmasının hedeflendiği belirtilen rehberde, birliklerin amaçları ve görevleri üzerinde duruluyor. Kurumsal yapı ve işleyiş konusunda da bilgilerin verildiği kitapçıkta, etkili okul aile birliklerinin nasıl oluşturulacağı anlatılıyor. “Etkili Aile Birliği Başarılı Okul” sloganıyla hazırlanan rehberin son kısmında ise okullara, ders programlarına, öğrencilere, öğretmenlere ve ailelere yönelik örnek faaliyetler yer alıyor.

Haber tarihi: 08 / 02 / 2020
Haber Okunma: 267
Haber Yorumları: 0

Önceki: "ZEKA KÜPÜ" MAŞŞALLAH ...
Sonraki: TEPECİK MAHALLESİ'NE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Henüz yorum bulunmamaktadır. İlk yorumu siz yapabilirsiniz.

Ad, Soyad *
Kalan karekter sayısı:
Yorum *
Güvenlik kodunu giriniz:
(* Doldurulması zorunlu alanlar)